IMPORTØR & DISTRIBUTØR AF ADURO LYSTERAPI MASKEN I DANMARK

FAQ

 

 

HVORFOR SER VI TEGN PÅ ALDRING?
Når vi bliver ældre mister vi mængden af kollagen og elastin i huden. Tabet af disse komponenter gør huden modtagelig for skade og rynker. Ved at genoprette og vedligeholde kollagen og elastin i huden er kroppen i stand til er genoprette hydrering, fasthed og reducere tegn på aldring.

 

 

ER DET SIKKERT AT BRUGE LYSTERAPI? 
Lysterapi er en sikker behandlingsform som respekterer hudens opbygning. Måden lysterapi fungerer på er, at lyset fra masken stimulerer hudens væv, og huden reparerer derved sig selv helt naturligt. Aduro lysterapi behandler i dybden uden at forårsage skader på din hud. Det er en metode uden bivirkninger og intet behov for restitutionstid.

 

 

VIL MASKEN SKADE ELLER BRÆNDE HUDEN? 
Aduro arbejder ved “2° C over omgivelserne”, som er en perfekt temperatur til at føle sig  afslappet og behagelig tilpas, samtidig med at porerne kan åbne sig. Masken vil hverken brænde eller skade huden. Behandlingen er fri for kemikalier og ikke-invasiv. LED lyset udsender ikke skadelige UVA- eller UVB-stråler, og det er ikke laser. Det er en sikker og smertefri behandlingsform, der egner sig til alle hudtyper

 

 

ER LYSET SKADELIGT FOR ØJNENE?
Nej, men undgå så vidt muligt at kigge direkte i lyset da det er kraftigt og benyt altid de vedlagte briller. Hos os er vi også glade for at bruge vatrondeller som beskyttelsesbriller, da de er dejlig bløde og gør oplevelsen ekstra behagelig. 
Tip: Fold vatrondellerne midt over så øjenområdet får lysbehandling 

 

HVEM EGNER LED MASKEN SIG IKKE TIL? 
Lysterapi er ikke for alle.
Vær opmærksom på at det ikke anbefales at bruge LED lysterapi hvis man er:
 • Gravid eller ammer
 • Tager en type medicin der gør huden lysfølsom
 • Lider af lysfølsom hud 
 • Tager Cortisone injektioner eller anden form for steroider

 

Eller hvis man lider af følgende tilstande såsom:

 • Epilepsi
 • Akut eller kutan porfyri
 • Lupus erythematosus 
 • Overaktiv skjoldbruskkirtel 
 • Fotofobi
 • Eksogent eksem
 • Hypomelanisme (albinisme)
 • Hudkræft 
 • Øjensygdomme / retinale abnormiteter 
 • Hjerteproblemer / pace maker 
 • Diabetes 
 • Tilstande der kræver blodfortyndende 
 
 
Vi anbefaler at du kontakter din læge, hvis du falder inden for ovenstående kategorier eller er i tvivl om LED lysterapi vil være en god idé for dig og din hud.
 

 

 

HVOR MANGE LYSDIODER INDEHOLDER MASKEN?
Dioderne indeholder 3 chips. Der er 66 med 3 chips (198 dioder) + 20 infrarød dioder = 218 lysdioder.

 

 

LYSTERAPI MASKE VS. KOLLAGEN KOSTTILSKUD? 

Aduro lysterapi masken kickstarter kroppen til naturligt at producere nyt kollagen og er klinisk bevist og medicinsk anerkendt. Hvorimod kollagen kosttilskud ikke hjælper kroppen til at producere nyt kollagen.

 

HVOR LÆNGE VARER EN BEHANDLING?
En lysterapi behandling varer 20 minutter. Der er indbygget timer i masken, så du ikke skal spekulere over, hvor længe der er tilbage af behandlingen.

 

HVAD SKAL JEG FORVENTE AF EN ADURO LYSTERAPI BEHANDLING?
Nogle oplever resultater allerede efter første behandling, andre først efter nogle uger med kontinuerlig brug ugentligt. Behandlingen er afslappende, og du vil opleve en behagelig lun varme.

 

HVORDAN BRUGER MAN MASKEN?
Det er en skønhedsbehandling, der består af tre enkle trin.

 

1. Rens din hud

 

Start med at rense din hud ved at fjerne alle spor af makeup fra din hud ved at bruge af din yndlings ansigtsrens.

 

2. Start den foretrukne lysbehandling

Læn dig tilbage og slap af. Nyd denne lille pause af self-care og fordyb dig i denne foryngende lysoplevelse med din Aduro LED maske. **

 

3. Efterbehandling

 Påfør din yndlings fugtighedscreme og nyd din strålende og genopfrisket hud.

 

** For at opnå de bedste resultater så anbefaler vi, at du enten bruger din fugtighedscreme, hyaluronsyre serum eller fugtighedsmaske under lysterapi masken. På denne måde får du både mere ud af dine kosmetikprodukter og selve lysterapibehandlingen. Den milde varme fra lysterapi masken åbner porerne og hjælper produktet med til penetrerer dybere ind i huden og efterlader den velplejet. OBS: der må ikke bruges produkter, som gør huden lysfølsom under lysterapi masken. F.eks. A vitamin. 

 

 

 

HVORDAN SKAL JEG BEHANDLE HUDEN EFTER EN BEHANDLING?
Påfør din yndlings fugtighedscreme efter endt behandling og sørger for at drikke rigeligt med vand. 

 

HVOR MANGE BEHANDLINGER HAR JEG BRUG FOR, FOR AT FÅ GODE RESULTATER?
Dette afhænger af din huds tilstand, type samt din alder. Men som regel ser kunder ændringer efter første behandling i form af mere glød og hydreret hud. Der anbefales at bruge lysterapi masken 3-4 gange ugentligt, for at opnå optimale resultater. Efter 12 behandlinger, forventes det at se tydelige forbedrede resultater. Behandlinger med kombination af nævnte kosmetikprodukter anbefales til en ekstra god lysterapi oplevelse.

 

HVILKE RESULTATER KAN FORVENTES? 
Det afhænger fra person til person, hvornår man vil begynde at kunne se resultater. Nogen kan allerede se resultater efter første behandling, såsom forbedring af hudtone, glød og tekstur af huden. Fine linjer, rynker, pigmentering, akne og forstørrede porer vil blive synligt reduceret efter gentagne behandlinger. Din hud vil se yngre og friskere ud, have et mere jævnt udseende og en fornyet elasticitet.  Lysterapi er medicinsk anerkendt og er klinisk bevist, med selvstændige undersøgelser med over 40 års videnskabelig forskning og støtte.

 

KAN JEG BRUGE KOSMETIK UNDER EN BEHANDLING?
Aduro's lysterapimaske er designet til at blive brugt med din yndlings kosmetikprodukter. For at opnå de bedste resultater så anbefaler vi, at du enten bruger din fugtighedscreme, hyaluronsyre serum eller fugtighedsmaske under lysterapi masken. På denne måde får du både mere ud af dine kosmetikprodukter og selve lysterapibehandlingen. OBS: der må ikke bruges produkter, som gør huden lysfølsom under lysterapi masken. F.eks. A vitamin.

SKAL JEG FORTSAT BRUGE  ADURO LYSTERAPI MASKEN LIGE SÅ MEGET NÅR JEG STARTER MED AT KUNNE SE RESULTATER? 

Simpelthen ja, fordi man ser resultater betyder det ikke, at hudcellerne er færdige med at regenerere. Dette er begyndende resultater af hudcellernes indsats, som er ved at blive synlige eller kan mærkes. Fortsæt behandlingerne indtil du når dit mål.

 

MINE HUDPROBLEMATIKKER ER LØST, SKAL JEG FORTSAT BRUGE ADURO  LYSTERAPI MASKEN?

Vi anbefaler, at bruge lysterapi masken 1 eller 2 gange om ugen, som en del af din hudplejerutine for at vedligeholde de resultater du har opnået. 

KAN JEG STOLE PÅ AT BEHANDLINGEN VIRKER?
Ja, lysterapi er medicinsk anerkendt og er klinisk bevist, med selvstændige undersøgelser af over 40 års videnskabelig forskning og støtte Du kan læse om videnskabeligt dokumentation under fanen “kliniske studier”

KAN JEG BRUGE ADURO LED MASKEN LIGE EFTER JEG HAR FÅET BOTOX OG FILLER? 
Vi anbefaler at man venter 3 uger efter botox eller filler injektioner.