IMPORTØR & DISTRIBUTØR AF ADURO LYSTERAPI MASKEN I DANMARK

Lysterapi

 
HVAD ER LYSTERAPI? 
Lysets helbredende kraft blev opdaget af American Aeronautics og Aerospace Program NASA, som var de første der udforskede effekten af LED og de terapeutiske egenskaber som lys har. Lysterapi har en positiv effekt på vores fysiske og mentale velbefindende, og de forskellige farver har specielle egenskaber, der kan bruges til at behandle forskellige hudproblemer. Hospitaler og medicinske centre bruger også lysterapi i behandling af forskellige hudsygdomme og hudproblemer.
Lysterapi er en videnskab, hvor farver fra hele lysspektret bruges til at helbrede og hele forskellige sygdomme. Lys påvirker vigtige funktioner i vores krop og kan på den måde kontrollere vores biologiske ur. Ved lysterapi intensiveres eksponeringen af visse farver, og dette fremmer en positiv effekt på vores krop og sind.
Ved NASA’s opdagelse af den helbredende kraft af lys, udforskede de effekten af lysdioder. De opdagede, at lysdioder har en terapeutisk effekt på den menneskelige krop. Lysterapi er medicinsk anerkendt og er klinisk bevist, med selvstændige undersøgelser af over 40 års videnskabelig forskning og støtte.
Aduro har udviklet LED lysterapi masken til behandling af hudproblemer, som man kan bruge derhjemme. De har kombineret fordelene ved den traditionelle ansigtsmaske med den moderne LED lysterapi teknologi for at skabe en foryngende oplevelse for din hud, og komme til bunds med akne, reducerer tegn på aldring, og få en sund, smuk og smidig hud som alle fortjener. Resultater ved lysterapi sker ikke øjeblikkeligt, men det er en gradvis proces, der afhænger af den enkelte persons hudtilstand.
 
  
HVORDAN VIRKER LYSTERAPI?
Lys absorberes i huden og bevirker hudens celler til at producere mere cellulært brændstof (ATP). ATP booster hudens præstation og øger DNA-RNA aktiviteten og udløser nitrogenoxid (NO) i kroppen. Den øgede aktivitet og udgivelsen af NO hjælper huden til at hele, regenerere og bekæmpe inflammation. LED lysterapi får hudens celler til at bruge deres energi til at aktivere fibroblaster og producere mere kollagen og elastin proteiner, og stimulerer kroppens foryngende processer.
LED lysterapi er baseret på forskellige farver, som alle har deres egen effekt. Afhængig af den ønskede behandling, kan LED lysterapi kombineres med infrarød (IR) for at opnå endnu bedre resultater. Der anbefales fire behandlinger ugentligt for at opnå de bedste og længerevarende resultater. Der er ingen restitutionstid efter en behandling, da denne metode er ikke-invasiv og helt sikker.
 
 

 
 
VIRKNINGEN AF LYSTERAPI SIMPLIFICERET
Lysterapi fremmer hudens egen naturlige helingsproces ved brug af forskellige LED lys og bølgelængder.
1. Energi  Vores hud er i stand til at absorberer lys og omdanne det til energi, præcis ligesom planter.
2. Terapeutisk lys Aduro bruger specialiseret lys som udledes i huden, er fyldt med energi overførende fotoner. Disse fortoner absorberes i huden af lette receptorer inde i vores mitokondrie celler.
3. Stimulerende celler Vores celler viderebringer energien fra lyset ind i vores cellulære brændstof, som kaldes ATP. ATP stimulerer vores celler til at arbejde i en højere grad.
4. Bølgelængder Aduro 7+1 LED lysterapi masken bruger forskellige bølgelængder og farver af lys. Hvert lys har en specifik effekt på vores hud. Forskellige celler stimuleres via forskellige lys, eksempelvis stimulerer det røde lys produktionen af kollagen og elastin igennem fibroblaster.
5. Udseende   Resultaterne af lysterapi er dramatiske i mindskningen af tegn på aldring, forbedring af akne og øge hudens naturlige glød og et jævnt udseende.