IMPORTØR & DISTRIBUTØR AF ADURO LYSTERAPI MASKEN I DANMARK

Om os

Import og distribution af Aduro lysterapi masken. 

Boujaran Cosmetics har agenturet og varetager distributionen af Aduro lysterapi masken i Danmark. Hvis du ønsker at forhandle vores Aduro lysterapi maske i din klinik, kontakt os pr. mail info@bujarancosmetics.dk for at høre nærmere. 

Boujaran Cosmetics har base i København. Vores mission er at være din guide og udbyder af effektive beauty produkter af høj kvalitet. Vi tror på, at skønhed kommer indefra, men problematisk hud kan afholde en fra at se denne skønhed. Vi synes, at alle fortjener at have en smuk og problemfri hud, da vi af personlige erfaringer ved, hvor stor betydning det har for ens velvære.
Derfor håndplukker vi vores produkter med omhu med vores kunders ønsker og behov i tankerne. Vi tester selv produkterne over længere tid, da vi kun vil anbefale produkter der giver synlige resultater, er klinisk godkendt og af høj kvalitet.  
Vi fører derfor LED lysterapi masken fra Aduro, da de er et klinisk anerkendt førende mærke inden for LED lysterapi teknologien.
De har siden 2006 været specialiseret inden for LED beauty produkter. Aduro har medicinsk licens og er et FDA registreret firma, hvilket betyder de lægger vægt på at optimere kvaliteten af alle deres produkter. Alle deres produkter er af høj kvalitet og testede i deres egne fabrikker. Aduros emballage af 7+1 LED lysterapi masken er lavet af genbrugs karton og alle deres fabrikker er eco-optimized.
Vi håber du vil nyde godt af disse beauty produkter.